Trafic aglomerat pe DN1 Bucureşti - Braşov, la intrarea în Comarnic este coloană de maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul este îngreunat sâmbătă pe DN1 Bucureşti - Braşov, din cauza numărului mare de maşini, iar la intrarea în Comarnic se circulă în coloană, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei, şoferii putând merge şi pe ruta DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele, potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

Circulaţia spe DN1 s-ar puta aglomera, în orele următoare, şi în zona staţiunilor montane, dar şi la ieşirea din Bucureşti, în zona Băneasa, unde are loc un miting aviatic.

Pe DN1, în judeţul Braşov, la kilometrul 204, între localităţile Perşani şi Vlădeni, traficul a fost îngreunat, sâmbătă dimineaţă, după ce şoferul unei autoutilitare nu a adaptat viteza într-o curbă, a intrat în parapetul de protecţie şi a blocat sensul de mers Făgăraş - Braşov. În urma accidentului, maşinile au circulat deviat pe celălalt sens de mers al DN1.

Şi pe drumurile spre litoral este aglomerat traficul, pe Autostrada Soarelui, pe autostrada A4, de la la Agigea până în zona staţiunii Eforie Nord, şi pe DN 39.

La Agigea, se circulă îngreunat pe DN39 din cauza lucrărilor care se execută la vechiul pod, două dintre cele patru benzi fiind închise. Şoferii pot merge, pentru a evita aglomeraţia, pe noul pod, apoi intră de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie Nord.

Pe Autostrada Soarelui s-au produs mai multe tamponări, în zona Cernavodă - Medgidia, unde sâmbătă dimineaţă ceaţa a redus vizibilitatea sub 100 de metri. În urma accidentelor s-au format coloane de maşini pe tronsonul Cernavodă – Medgidia al Autostrăzii Soarelui, autoturismele care s-au tamponat fiind scoase pe banda de urgenţă de şoferii aflaţi în trafic. Circulaţia a fost reluată în condiţii normale după ce în zonă nu a mai fost ceaţă.

Un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie survolează Autostrada Soarelui.

În ultimele trei săptămâni, în fiecare sâmbătă, între orele 6.00 şi 9.00, pe Autostrada Soarelui s-au produs mai multe tamponări între maşini, unele în lanţ, cauza principală fiind nepăstrarea unei distanţe de siguranţă între autovehicule.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite