O femeie din Piteşti a fost surprinsă pe aeroport cu 350 de grame de metamfetamină

O femeie din Piteşti a fost surprinsă pe aeroport cu 350 de grame de metamfetamină

Drogurile urmau a fi comercializate de către piteşteancă în colaborare cu o altă persoană(Foto: Adevărul)

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Piteşti, au documentat activitatea a două persoane bănuite de trafic internaţional de droguri de mare risc. Aceştia au surprins o femeie pe aeroport  cu câteva sute de grame de droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul serii de 12 martie, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti au surprins în flagrant delict, pe un aeroport din Bucureşti, o femeie din Piteşti, în timp ce ar fi încercat să introducă în România, în corp, aproximativ 350 de grame de metamfetamină.
 
Ulterior, femeia a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, în vederea continuării cercetărilor.
 
De asemenea, la data de 13 martie a.c., a fost surprins în flagrant delict un bărbat, cu care aceasta ar fi colaborat. Din maşina acestuia au fost ridicaţi 3.000 de lei, medii de stocare, precum şi bunuri cu valoare probatorie.
 
În fapt, în perioada 2017 - 2020, cei doi ar fi introdus şi comercializat droguri de mare risc în România.
 
Faţă de cei doi, a fost dispusă măsura reţinerii, iar, în cursul zilei de 14 martie, au fost prezentaţi Tribunalului Argeş, care a dispus arestarea preventivă a acestora.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările