Ministrul Răzvan Cuc, la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier produs de propriul şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Răzvan Cuc / SURSA FOTO digi24.ro / 15 iul 2019
Accident Răzvan Cuc / SURSA FOTO digi24.ro / 15 iul 2019

În drum spre Guvern, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc în Capitală, în zona Gării de Nord. Demnitarul acuza ceva dureri şi, drept urmare, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru o serie de investigaţii medicale. De vină pentru producerea accidentului ar fi şoferul ministrului.

UPDATE Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, luni, după accidentul suferit, că şi-a fracturat mâna şi că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni, precizând însă că-şi va continua activitatea guvernamentală şi că miercuri va merge în inspecţie pe şantier, arată mediafax.ro. "Mi-au pus diagnostic, a fost practic o factură la mână, mi-au pus medicii şi toată echipa medicală de la spitalul Floreasca (...) mi-au sugerat să îmi pun acest ghips cu care voi sta 3 luni, dar asta nu mă împiedică să mă duc în următoarele zile pe şantier, adică miercuri să mă duc pe şantier în inspecţie şi să văd ce se va întâmpla pe şantier, pentru că activitatea trebuie să o continui, a fost un eveniment nefericit, am discutat şi cu celălalt şofer practic care a acroşat maşina când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineaţă la ora 10:00, este în regulă, nimeni nu a păţit nimic, toată lumea este în regulă şi şoferul meu şi celălalt şofer sunt din punct de vedere fizic sănătoşi", a declarat Răzvan Cuc, în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, acolo unde a mers pentru investigaţii. Ministrul spune că şoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut şi că purta centura de siguranţă în momentul impactului. "Doctorii m-au rugat să mai stau până undeva la ora 17:00-18:00 la spital, au mai făcut mai multe investigaţii şi un computer tomograf la spate, am avut şi câteva dureri la spate şi rămâne să vedem acum care va fi practic, ce se va întâmpla la final şi care va fi rezultatul computerului tomograf. Da, purtam centura de siguranţă. În faţă în dreapta, eu m-am urcat în maşină trebuia să ajung la o întâlnire, nu mă grăbeam, v-am spus, deci eu pe şoferul meu, pe Eugen îl cunosc de 8 ani de zile, nu a avut niciodată nici un accident, nu s-a întâmplat, este un şofer care conduce cu foarte multă grijă, eu în momentul în care s-a produs impactul citeam, mă uitam pe nişte documente, citeam şi m-am trezit practic când s-a produs lovitura, am pus evident mâna cum era normal să mă protejez, deşi aveam centura care a atenuat foarte mult impactul, dar se pare că am o fractură la mână", a completat Răzvan Cuc.

UPDATE Din primele cercetări ale Brigăzii Rutiere rezultă că vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul ministrului Cuc.  "Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Bd. Alexandru ioan Cuza dinspre Str. Maltopol către Str. Petru Rares, în apropiere de intersecţia cu Str.Iacob Negruzzi ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul care se încadrase pt a efectua virajul la stânga pe str Iacob Negruzzi. În urma impactului a rezultat avarierea celor doua autovehicule şi a altor 4 autovehicule parcate, cât şi ranirea pasagerului din primul autoturism, care s-a prezentat la Spitalul Floreasca pentru a primi îngrijiri medicale", a comunicat Poliţia Rutieră.

UPDATE Conform unor surse medicale, ministrul Transporturilor a suferit o fractură la o mână.

UPDATE "În cursul zilei de astăzi (luni, n.r.), autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulaţie. Menţionăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv", se arată în informarea transmisă de Ministerul Transporturilor.

UPDATE Accidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 10.00, la intersecţia dintre străzile Alexandru Ioan Cuza şi Iacob Negruzzi. Au fost implicate 2 autoturisme in mişcare şi 4 staţionate. Agenţii de la Poliţia Rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0.

                                    *****************

Conform primelor date, starea lui Răzvan Cuc este în general bună, dar acuză dureri la coloană şi la mâna stângă.

Ştire în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite