Fragmentele de oase găsite în liziera de lângă Caracal aparţin unei alte fete decât Alexandra Măceşanu. DIICOT: Victima este o tânără de 15 – 19 ani

Fragmentele de oase găsite în liziera de lângă Caracal aparţin unei alte fete decât Alexandra Măceşanu. DIICOT: Victima este o tânără de 15 – 19 ani

Fragmentele osoase au fost descoperite în locul indicat de Dincă

DIICOT anunţă că expertiza medico-legală făcută de Institutul Naţional de Medicină Legală arată că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparţin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu.

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore.
 
Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe", se arată în comunicatul DIICOT.
 
Astfel, legiştii au concluziinat că fragmentele nu aparţin Alexandrei Măceşanu. Reamintim că Gheorghe Dincă a mărturisit în cadrul anchetei că a mai ucis o tânără, pe Luiza Melencu (18 ani), dar, până în prezent, DIICOT nu nu a indicat faptul că oasele ar aparţine acesteia.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: