FOTO Ziua şi oferta: Îmbulzeală pentru detergent la promoţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De aproximativ o săptămână, mai multe magazine din ţară anunţă promoţii care atrag ca un magnet clienţii. S-ar părea că nu contează ce produs este mai ieftin: indiferent că este vorba de o sticlă de ulei, o pungă de zahăr sau un pachet de cafea la promoţie, oamenii se calcă în picioare pentru a profita de ofertă.

Vineri, a fost rândul detergentului să adune în faţa magazinelor sute de oameni dornici să plece acasă cu două pungi la preţ de una. 40 de lei au plătit clienţii pentru 12 kilograme de detergent automat, iar pentru asta s-au înghesuit şi s-au îmbrâncit, doar prezenţa jandarmilor calmând spiritele.

Târgovişte: Ca pe vremea lui Ceaşcă! Târgoviştenii au făcut coadă pentru a cumpăra detergent GALERIE FOTO

Bine ar fi dacă ar ieftini toate produsele şi aşa să fie întotdeuna. Noi ne facem de râs peste tot. Bani ar fi, dar preţurile sunt foarte ridicate. Poate chiar asta se doreşte, să stăm iar la cozi infernale ca pe vremea răposatului. În felul acesta, orice promoţie este binevenită. Un leu de colo, un leu de colo, se strânge şi vânăm şi noi promoţiile”, spune un târgoviştean care s-a aşezat la coadă de la ora şase dimineaţa.





Călăraşi:  Bătaie pe detergent la magazinul Minimax FOTO

Stau de la 6 dimineaţa, este o adevărată ofertă. O să îmi ajungă cam şase luni, cele 12 kilograme de detergent. Sunt doar eu cu soţul meu şi salariile sunt mici, e normal să venim când sunt asemenea oferte“, ne-a spus Stan Alexandra (50 de ani), lucrător comercial.



Îmbulzeală la promoții: vasluienii s-au bătut pentru o pungă de detergent la super ofertă (FOTO)

image
image
image
image

FOTO Tulcea: Coada la detergent, ca în „Epoca de Aur“!

Am chemat şi fata să luăm amândouă, patru pungi ne ajung luni de zile, e o economie considerabilă“ spune Maria Echimov.

image

Săptămâna viitoare, lanţul de magazine Minimax va organiza promoţii la televizoare LCD. Cu 700 de lei, spun reprezentanţii magazinului, clienţii pot pleca acasa cu două televizoare cu diagonală generoasă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite