Fanul nr. 1: „O ştiu de-o viaţă-ntreagă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Gheorghe o cunoştea pe Mădălina Manole din ’88, i-a memorat melodiile şi a însoţit-o la toate concertele. Artista i-a mărturisit recent celui mai înfocat fan al ei, Daniel Gheorghe, emoţiile pe care le avea pentru petrecerea aniversară la care erau aşteptaţi mulţi dintre prietenii ei.

Daniel Gheorghe are 34 de ani şi este purtător de cuvânt al Primăriei Medgidia. Tânărul este fanul nr. 1 al Mădălinei Manole. Are o colecţie impresionantă de fotografii de-ale artistei - 10.000 de poze - şi deţine întreaga ei discografie: pe CD-uri, casete audio şi discuri de vinil. Ştie toate piesele solistei şi mergea cu ea la toate filmările şi concertele prin ţară.

Patriarhul României decide cum va fi înmormântată Mădălina Manole

Pe terasa Radio Vacanța, Mădălina Manole cânta în fața a mii de turiști

La Mangalia, Mădălina Manole a lăsat în urma ei o stea de mare

Devotamentul lui fără margini a determinat-o pe vedetă să-l accepte în cercul ei de apropiaţi. Aşa a apărut Daniel în două videoclipuri ale Mădălinei Manole, „Un dans" şi „Când sunt cu tine". Daniel o însoţea şi la emisiunile televizate, unde Mădălina îl prezenta ca fiind fanul ei cel mare şi prietenul ei.

Invitat la ziua ei

Daniel Gheorghe şi Mădălina Manole se cunoşteau de 22 de ani. Tânărul este foarte activ în comunitatea ei de fani. Vorbeau la telefon cel puţin o dată pe săptămână, iar ea îl ţinea la curent cu toată viaţa ei. De aceea, Daniel nici nu concepea să lipsească de la ziua Mădălinei, la care era invitat şi pe care vedeta urma s-o serbeze mâine împreună cu câţiva prieteni. Vestea morţii năprasnice a idolului său l-a devastat pe Daniel. „O ştiu de-o viaţă", spune cu greu fanul artistei.

Ultima dată a stat de vorbă cu Mădălina sâmbătă. „Era veselă, era emoţionată. M-a invitat la ziua ei în weekend", încearcă el să-şi stăpânească lacrimile. Mădălina Manole plănuia să treacă pragul celor 43 de ani alături de familie, dar şi de prieteni. „Îşi chemase toţi prietenii să-i fie alături. Mi-a zis: «Am emoţii...». Am întrebat-o de ce. «Pentru că o să vă văd pe toţi la un loc», mi-a răspuns", povesteşte el copleşit de lacrimi.

Discografie Mădălina Manole

În 1991 apare „Fată dragă", albumul de debut al Mădălinei, proiect cu care cunoaşte succesul la nivel naţional. În 1993, artista lansa cel de-al doilea album - „Ei, şi ce?", iar în 1994 - „Happy New Year". În 1995, când artista umplea singură sălile de concerte, se impunea apariţia unui album „The Best Of". Un an mai târziu, solista trecea de la Casa de discuri Electrecord la Roton, schimbare încununată cu un nou album - „Trăiesc pentru tine".

În 1997, sub emblema Zone Records Polygram, Mădălina scoatea pe piaţă „Lină, lină Mădălină", iar în 1998 - albumul „Cântă cu mine". Anii 2000 au venit „Dulce de tot", pentru ca în 2003 să apară dubiile - „A fost (va fi) iubire", penultimul album. Ultimul e cel lansat anul acesta la ­MediaPro Music - „09 Mădălina Manole" .

Dorohoi, ultimul concert

Mădălina Manole a urcat pentru ultima dată pe scenă la 7 martie, la Festivalul „Mărţişor Dorohoian". „Din tot sufletul meu pentru toţi ­copiii talentaţi. Să credeţi în talentul vostru!", este mesajul transmis de artistă fanilor la concertul în care şi-a promovat albumul „09 Mădălina Manole". „Avea ochii în lacrimi când sala s-a ridicat în picioare şi a cântat cu ea", a spus Marcel Dupu, organizatorul festivalului. Compozitorul Ionel Tudor crede că artista a suferit o depresie din cauza faptului că muzica ei nu era difuzată la radio.

„Am vorbit cu ea chiar după concert. Era fericită că a cântat aproape două ore live şi că s-a bucurat de succes. Cred că declicul a venit după acest succes, când a văzut că nu are susţinere pentru promovarea pieselor. Ea ştie ce a fost în inima ei", susţine Ionel Tudor. (Mihaela Iacob)

„Nu avea motive să se sinucidă"

Mădălina Manole a fost naşa fiului lui Romică Ţociu. Comicul s-a arătat şocat de gestul artistei. „Aflasem că avea probleme cu inima, însă când am sunat-o mi-a spus că e bine, că i-au ieşit bine analizele, că e fericită. Şi-a jucat rolul până la capăt", a declarat Ţociu.

Textiera Andreea Andrei, care a şi semnat versurile unei piese de pe ultimul album al cântăreţei, crede că gestul Mădălinei are o semnificaţie profundă. „Nu avea niciun motiv. Dacă într-adevăr s-a sinucis, eu cred că era scârbită de starea actuală în care au ajuns artiştii români. Societatea şi conducerea acestei ţări au nenorocit tot ce înseamnă act artistic, valorile adevărate nu-şi mai găsesc locul", spune Andreea Andrei.

Şi compozitorul Ionel Tudor spune că Mădălina a plecat dintre noi cu un mare of. „Era mâhnită că nu mai era invitată în recital la Cerbul de Aur sau la Mamaia, chiar mă suna şi îmi spunea lucrurile astea". Compozitorul a văzut-o ultima dată pe Mădălina Manole acum patru luni. „Am venit împreună, cu trenul, de la un concert de la Dorohoi. Era foarte veselă, am râs tot drumul. Îmi spunea cât e de fericită şi de împlinită, din acest motiv mi se pare cu atât mai surprinzător gestul ei", adaugă Ionel Tudor. (Raluca Moisă)

„Nu trebuia lăsată singură"

În ultimii ani, Mădălina se îndepărtase de mulţi dintre cei care îi fuseseră prieteni. „Am pus acest lucru pe seama faptului că avea un copil, o familie. Însă nu a mai ţinut legătura cu oameni care i-au fost într-adevăr apropiaţi", spune Gabriela Scraba de la Radio România Actualităţi, o apropiată a artistei.

Silvia Dumitrescu a fost o bună prietenă a Mădălinei, însă în ultima perioadă au comunicat rar. „Am vorbit la telefon cu ea în urmă cu câteva luni, intenţionam să ne întâlnim, dar, din nefericire, nu s-a mai întâmplat. Azi-noapte am vrut să-i dau un mesaj de «La mulţi ani!» pentru ziua ei, dar m-am gândit să nu o trezesc şi am renunţat. Aveam de gând să o sun astăzi, dar când m-am trezit am fost şocată de ceea ce am auzit", spune cântăreaţa.

„Ceva nu se leagă în tot ce s-a întâmplat, de aceea e şocant. Toţi oamenii din jurul ei ştiau că e fericită, se vedea în comportamentul ei. Şi ea nu juca teatru, era o persoană foarte sinceră. Eu cred că avea probleme cu tiroida şi cred că starea ei era gravă. Nu cred că trebuia lăsată singură, aceste dereglări hormonale îţi dau tot felul de stări depresive. Boala asta o duci pe picioare, dar te afectează psihic", mai spune Silvia Dumitrescu. (Andreea Marinescu)

CITEŞTE ŞI:

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

FOTO Mădălina Manole a murit de ziua ei! Parchetul a confirmat ipoteza sinuciderii

Citeşte mesajul de adio al Mădălinei Manole!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite