Dracula Bikers Fest, la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serban, vicepreşedintele clubului, motocicliştii vor avea parte de un bogat program distractiv, în cele trei zile pe care le vor petrece la manifestare. Astăzi de dimineaţă, la ora 10.00,

Serban, vicepreşedintele clubului, motocicliştii vor avea parte de un bogat program distractiv, în cele trei zile pe care le vor petrece la manifestare. Astăzi de dimineaţă, la ora 10.00, motocicliştii vor efectua o paradă pe străzile Clujului, la viteză minimă, pentru a evita accidentele. Seara, pe scena amenajată în interiorul campingului, vor evolua trupele de rock Cargo, Knock Out, SLUT, Aia, Else, Avorton, Oceanic, Dispersia. Organizatorii au anulat proba de viteză, programată iniţial pe pista din incinta aeroportului din Cluj. "Am considerat că opinia publică este prea sensibilă, după accidentul mortal de la Galaţi", au justificat organizatorii.
În apropierea Clujului au avut loc în acest sezon mai multe întâlniri ale pasionaţilor de motociclete. După ce deschiderea sezonului s-a dat în luna mai în zona muntoasă de la Valea Ierii, a urmat o paradă la Turda, cu multe vehicule de epocă, şi o competiţie de enduro, la Făget.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite