CTP, despre cei 12 ambasadori: Credeţi că oamenii aceia doresc să stea de vorbă cu ficusul din Palatul Victoria?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CTP a comentat la Digi 24 atacurile premierului Viorica Dăncilă la adresa ambasadelor străine care au criticat Guvernul. Cristian Tudor Popescu a ironizat „performanţa“ prim-ministrului de a aduce la un consens Franţa, Germania, SUA şi Canada.

„Dăncilă a reuşit performanţa extraordinară de a lansa pe piaţă consensul între Franţa, Germania, SUA şi Canada.  Deci SUA şi UE au cel puţin un punct comun pe care îl exprimă fără ezitare: nu daţ OUG anti - Justiţie. Felicitări, extraordinară performanţă!

Dăncilă şi-a manifestat nedumerirea că cei 12 ambasadori au refuzat să stea de vorbă cu ea. 

Vă imaginaţi că aceste ţări pot avea un obiectiv comun de nenorocire a României? Au toate un interes comun să dea în România? Ne putea imagina aşa ceva, dacă nu avem creier pane. Spune că a vrut să stea de vorbă cu ei. Ea crede că acei ambasadori sunt un fel de Rovana Plumb, Bădălău, de-ăştia de la partid cu care poate ea să stea de vorbă să rezolve problema. Doamna Dăncilă nu a reuşit încă să înţeleagă de mai bine de un an că un astfel de gest nu îl face amabasadorul ăla că are el o simpatie sau antipatie pentru coafura dumneaei, ci pentru că primeşte o directivă clară de la centru când face aşa ceva. 

Spune ea că au refuzat-o, că ea e deschisă spre dialog. Credeţi că oamenii aceia doresc să stea de vorbă cu ficusul din Palatul Victoria? Dar ficusul are o mare calitate faţă de doamna Dăncilă, că tace“, a spus CTP la Digi 21. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite