Când şi cum se vizitează Arcul de Triumf

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 2 decembrie, între orele 9.00 – 16.00, Arcul de Triumf va putea fi vizitat de public, iar Poliţia Rutieră a anunţat o serie de măsuri în zona monumentului.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona banda adiacentă Arcului de Triumf, unde vor fi montate garduri pentru protecţia vizitatorilor.

"Traversarea participanţilor se va face pe trecerea pentru pietoni care face accesul între laturile Bd. Alexandru Costantinescu şi intrarea Arcul de Triumf din Parcul Regele Mihai I. Accesul în zona evenimentului se va face prin alveola centrală, perpendicular cu trecerea pentru pietoni sus-menţionată.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă", arată Poliţia Rutieră într-un comunicat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite