Autoturism lovit de tren. Maşina este prinsă sub locomotivă. Şoferul a murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism a fost lovit de un tren în judeţul Ilfov, între Dimieni şi Tunari, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Maşina este prinsă sub locomotivă, la faţa locului aflându-se mai multe echipaje de prim ajutor şi un altul de descarcerare. Şoferul autovechiculului a murit pe loc.

Din primele informaţii, autoturismul a fost purtat de tren pe calea ferată pe o distanţă de aproximativ 300 de metri faţă de locul coliziunii. Poliţiştii spun că bărbatul ar fi încercat să treacă calea ferată fără să se asigure.

Potrivit poliţiştilor, locul în care s-a produs accidentul nu era semnalizat, iar în zona respectivă există nişte tufe de ciulini despre care se bănuieşte că l-au împiedicat pe şofer să aibă o bună vizibilitate atunci când a încercat să traverseze calea ferată.

Maşina lui Nae Nicolae, făcută zob de un tren în 2013

În vara anului 2013, un accident similar a avut loc în Capitală. Atunci, maşina omului de afaceri Nae Nicolae, fost patron al echipei de fotbal „FC Ştefăneşti”, a fost făcută zob de un tren. Decesul lui Nae Nicolae a survenit în urma unui politraumatism, au declarat la vremea respectivă legiştii care au efectuat necropsia.

Nae Nicolae nu purta centura de siguranţă şi a fost aruncat din autoturism printr-un geam lateral, corpul victimei fiind găsit la 200 de metri de locul impactului.

Pe aceeaşi temă:

Şi bogaţii mor. Medicii legişti reconstruiesc trupul omului de afaceri Nae Niculae pentru a-l preda familiei

Omul de afaceri Nae Nicolae, patron al echipei de fotbal „FC Ştefăneşti“, cunoscut şi ca „rege al imobiliarelor din Ilfov“, a murit miercuri dimineaţă în urma politraumatismelor survenite după ce maşina în care acesta se afla a fost strivită de tren. Aşa susţin medicii legişti care astăzi au efectuat necropsia cadavrului. Trupul acestuia urmează să fie ridicat de la INML în jurul orelor 16.00, iar sâmbătă va fi condus pe ultimul drum.

FOTO „Regele imobiliarelor din Ilfov“ a murit într-un cumplit accident. Bentley-ul său a fost lovit de tren

Omul de afaceri Nae Nicolae, un apropiat al latifundiarului Gigi Becali, a murit miercuri, după ce maşina pe care o conducea a fost strivită de tren, la trecerea de cale ferată de pe Şoseaua Petricani. Potrivit primelor date din anchetă, afaceristul ar fi depăşit coloana de maşini care staţiona la bariere şi ar fi trecut printre acestea chiar în momentul în care trenul ajungea în zonă. La faţa locului a ajuns şi Victor Becali.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite