Vanghelie: Nu mai organizez Vanghelion, pentru că fizic nu am mai avut timp

Vanghelie: Nu mai organizez Vanghelion, pentru că fizic nu am mai avut timp

Anul acesta nu va mai fi organizat Vanghelionul FOTO Arhivă

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a spus, joi, că în acest an nu va mai avea loc celbra petrecere de Revelion intitulată - Vanghelion - pentru că nu a mai avut timp să se ocupe de organizarea acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu mai organizez Vanghelion pentru că au fost atât de multe lucruri de făcut în perioada aceasta, încât, fizic, nu am mai avut timp. Fizic nu a mai existat timp şi din cauza acţiunilor politice de care am vrut şi eu să mă ocup“, a declarat, potrivit Mediafax, Marian Vanghelie. Ultimul „Vanghelion“ a avut loc anul trecut, la Romexpo, când au fost aşteptate peste 6.000 de persoane. Anul trecut a fost cea de-a XII-a ediţie. 

2009-2010 fără celebrul „Vanghelion“
 
Nu este prima dată când edilul renunţă la celebrul „Vanghelion“. Nici în anul 2009 nu a avut loc cunoscuta petrecere de Revelion, iar Marian Vanghelie spunea atunci că se simte din plin criza financiară, motiv pentru care nu o să aibă loc grandioasa petrecere. Autorităţile din Sectorul 5 anunţau atunci că petrecerea de la Romexpo nu poate fi finanţată cu fonduri de la administraţia locală deoarece s-ar încălca legea, care nu permite alocarea de bani pentru astfel de manifestări.
 
„Deoarece este criză economică, nu am mai avut sponsori. Ţinând cont de situaţia financiară din lume, era de aşteptat să întâmpinăm dificultăţi“, declara atunci viceprimarul Sectorului 5, Bogdan Pavel. Până în acest moment au fost organizate 12 „Vanghelioane“.
 
Pe aceeaşi temă:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările