Un şofer este acuzat de tentativă de omor după ce a lovit cu maşina un poliţist VIDEO

Un şofer este acuzat de tentativă de omor după ce a lovit
cu maşina un poliţist VIDEO

Poliţist lovit intenţionat de un şofer în zona Gării de Nord FOTO Captură Facebook

Un şofer care oprise neregulamentar, cu luminile de avarie aprinse, în zona Gării de Nord din Bucureşti este cercetat după ce a lovit un poliţist care iniţial i-a atras atenţia să elibereze zona unde oprise şi care, ulterior, la refuzul şoferului a vrut să-l legitimeze pe acesta. Potrivit sindicatului Europol, încadrarea juridică a faptei „nu poate fi alta” decât cea de tentativă de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul produs sâmbătă în Capitală a fost făcut public pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. 

„Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul «avarii», a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a «suportat» critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, transmite sindicatul poliţiştilor în postarea de pe reţeaua de socializare. 

Colegii poliţistului precizează că şoferul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul în care s-a produs incidentul, iar sâmbătă seară acesta se afla în custodia poliţiei. Conform sindicaliştilor din poliţie, încadrarea juridică a faptei de care se face vinovat acesta „nu poate fi alta decât” cea de „tentativă de omor".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările