Reacţia viceprimarului Capitalei pentru o jurnalistă: „Eşti o vacă!”. Bădulescu se apără: Din greşeală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Badulescu FOTO INQUAM PHOTOS
Aurelian Badulescu FOTO INQUAM PHOTOS

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a avut din nou o ieşire colocvială astăzi, după ce, mai devreme, a afirmat într-o emisiune radio că nu vrea să meargă cu bicicleta pentru că nu vrea să facă „bătături la c..r”. Contactat ulterior de o jurnalistă pentru o declaraţie, acesta a răspuns scurt: „Eşti o vacă!”.

Potrivit Libertatea, o jurnalistă de la Evenimentul Zilei a fost jignită de Bădulescu, după ce aceasta a încercat să obţină o declaraţie.

„Eşti o vacă!”, i-a spus Bădulescu ziaristei Sandra Sălăgean, printr-un SMS.

Viceprimarul a venit cu o explicaţie şi subliniază că e posibil să fi transmis mesajul „din greşeală” şi că a încurcat discuţia cu o alta.

„Eu nu mi-aduc aminte să fi trimis nimănui un mesaj. Staţi să mă uit în telefon. Într-adevăr, dar cred i l-am trimis greşit, nu dumneaei. Eu aveam o altă discuţie pe Whatsapp şi cred că din greşeală am făcut-o pe dumneai vacă. Dar care e problema, că nu am înţeles. A interpretat că am făcut-o eu vacă pe dânsa? Vai, îmi cer mii de scuze”, a declarat Bădulescu, citat de Libertatea.

badulescu foto libertatea

Vezi şi: VIDEO Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu: „Nu merg cu bicicleta pentru că nu vreau să fac bătături la c..r şi să put! N-am hemoroizi, că io-s din ăla de la ţară”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite