Opera Naţională vă așteaptă la balet și operetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru toţi cei care iubesc atât opera, baletul clasic, cât şi dansul neoclasic sau contemporan, Opera a programat o Gală de balet (22 septembrie, ora 19.00) şi o Gală de operetă (25 septembrie, ora 19.00).

Ca o avanpremieră la stagiunea 2011-2012 şi în completarea participării extraordinare în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu“, Opera Naţională Bucureşti pregăteşte două evenimente speciale pentru publicul larg: O gală de balet (22 septembrie, ora 19.00) şi una de operetă (25 septembrie, ora 19.00).

Gala de balet reprezintă o reîntâlnire mult aşteptată cu balerinii Operei Naţionale Bucureşti, precum şi cu invitaţi speciali din ţară şi din străinătate.

Din programul spectacolului vor face parte fragmente cunoscute din „Frumoasa din pădura adormită“, „Lacul lebedelor“, „Don Quijote“, „Giselle“, „Corsarul“ dar şi momente din lucrări de dans contemporan precum „Radio and Juliet“ sau „Cello“.

În cadrul galei îşi vor da concursul şi elevi ai Liceului de Coregrafie „Floria Capsali“ (Bucureşti) şi cursanţi ai Studioului „M“ de balet al Operei Naţionale Bucureşti.

Cele mai îndrăgite operete prind viaţă

Duminică, 25 septembrie, la ora 19.00, fragmente din cele mai îndrăgite operete vor prinde viaţă în interpretarea soliştilor, corului şi orchestrei ONB.

Cu titlul „Călătorie în lumea Operetei“, gala propune publicului un program variat care cuprinde lucrări din celebrele operete: „Sânge vienez“, „Liliacul“ şi „O Noapte în Veneţia“ - Johann Strauss fiul, „Contesa Maritza“ şi „Silvia“ - Emmerich Kálmán, „Văduva veselă“, „Giuditta“ şi „Paganini“ - Franz Lehár, „My Fair Lady“ - Frederick Loewe.


Cât costă biletele

Biletele pot fi achiziţionate direct la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti. De asemenea, acestea pot fi rezervate telefonic la numărul +4021 313 18 57 şi trebuie ridicate în maximum 48 de ore.

Preţurile la bilete pentru spectacolele din Sala Studio (evenimentele Studioului Experimental de Operă şi Balet „Ludovic Spiess“ - SEOB) este de 27 de lei (preţ întreg) şi de 10 lei (preţul pentru spectatorii care beneficiază de reducere).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite