Mai există şi astfel de români. Fotografia care a ajuns viral pe Facebook, în câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fotografie surprinsă întâmplător de un craiovean a ajuns în foarte scurt timp un viral foarte circulat pe reţeaua de socializare Facebook. Imaginea îl prezintă pe un copil care stă desculţ la tejgheaua unei farmacii şi ia lecţii de la farmacistă. În numai o zi, poza a fost distribuită de peste 6.200 de oameni.

Cea care a postat fotografia pe reţeaua de scoializare, a ataşat şi un text la fel de emoţionant ca şi fotografia. Povestea din spatele instantaneei este una care aminteşte de crevasele enorme din sistemul de protecţie socială şi de învăţământ din România dar, totuşi, are o notă extrem de pozitivă.

Farmacista îl ajută zilnic pe copil să înveţe carte

"Un coleg de serviciu a venit astazi cu o poza. Ca o redactie intreaga de stiri sa fie impresionata de o poveste e lucru mare. Si totusi povestea copilului care invata carte de la o farmacista ne-a zguduit pe toti. In fiecare zi vine cuminte cu caietul si asteapta ca femeia sa aiba timp si pentru el. Astazi la Craiova a fost o zi frumoasa de toamna. O zi in care un copil descult, in pantaloni scurti si tricou ne-a demonstrat ca exista cu adevarat setea de carte."

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite