Distracţii pe vreme ploioasă în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bowling, biliard şi fussball sunt doar trei dintre jocurile pe care le puteţi practica indoor, dacă vremea de afară nu vă permite să ieşiţi la iarbă verde. Weekend-ul acesta vremea va fi ploioasă în Capitală, dar acesta nu este un motiv să rămâneţi în casă. Vă puteţi distra „înăuntru“ în cluburile şi mall-urile din oraş, care oferă o gamă largă de activităţi.

Capitala oferă bucureştenilor mai multe posibilităţi de distracţie atunci când vremea ploioasă nu permite practicarea sporturilor în aer liber. Printre acestea se numără biliardul şi bowlingul.

Vechi de câteva sute de ani, jocul de biliard este de trei tipuri: Pool, Pyramid şi Snooker.

Snooker-ul se joacă pe o masă mai mare, cu 15 bile roşii şi 6 de alte culori, toate nenumerotate. Jocul de tip Pool este cea mai populară formă a biliardului cu două seturi de bile, pline şi jumătăţi, şi o bilă albă. Pyramid este varianta lui rusească, jucată cu 15 bile albe numerotate şi una roşie, în locul clasicei albe.

Încălzire înainte de un meci de bowling

De asemenea, puteţi opta pentru bowling, joc considerat benefic sănătaţii, efectele sale fiind similare cu cele ale ridicatului de greutăţi. Însă înainte să începeţi să ardeţi calorii pe pistă, e important, ca în orice sport, să vă încălziţi, pentru a evita accidentarea.  În plus, trebuie să fiţi echipat corespunzător, cu încălţăminte specială, care nu alunecă pe pista de bowling.

Înveţi să pluteşti la mall

Dacă doriţi o activitate inedită, puteţi alege o plimbare cu Hovercraftul  în parcarea mall-ului Afi Palace.  Hovercraft-ul pluteşte la 15 centimetri de la sol şi poate fi folosit de oricine, indiferent de vârstă, singura condiţie fiind să ai între 25 şi 150 de kg.

Air hockey, fussball şi darts sunt alte jocuri care alungă plictiseala în zilele ploioase. Atât air hockey-ul cât şi fussball-ul se joacă în doi, iar scopul este să introduci pucul, respectiv mingiuţa în poarta adversarului.

Cei care doresc să aibă cât mai multe posibilităţi de distracţie într-un singur loc, pot alege între Funland Unirii (biliard, bowling, jocuri video, fussball, spaţiu de joacă pentru copii) sau IDM Club (situat pe Splaiul Independenţei 319 B, unde jucaţi biliard, snooker, bowling, darts şi tenis de masă). Şi la AFI Palace Cotroceni puteţi juca biliard, bowling, hovercrafts, karting şi Laser tag.

Ce şi unde joci

Biliard
Unde. London Club (str. George Enescu nr. 36-42, Piaţa Lahovary)
Rezervări. 0788.LONDON
Program. zilnic 9.00-3.00
Tarif. între 15-25 lei (biliard) şi 21-30 lei (snooker)
 
Fussball şi Darts
Unde. Salt Pub (str. Blănari nr. 21)
Rezervări. 0724.33.57.75
Program. zilnic, de la 11.00 la ultimul client
Tarif. 1,5 lei/10 bile (fussball)

Bowling
Unde. Texas Club (Splaiul Independentei nr. 290)
Rezervări. 021 3162426
Program. 9.30-5.00
Tarif. între 35 – 65 lei în weekend


București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite