Cei mai buni studenţi din ţară valorează mii de euro în ochii angajatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potenţialul tinerilor din universităţile din România a fost apreciat de marile companii care îşi desfăşoară activitatea în ţară. Cinci studenţi de top au fost declaraţi „studenţii anului" în cadrul galei cu acelaşi nume organizată de Asociaţia Studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte.

Gala „Studentul  Anului" a avut loc aseară la Teatrul Nottara. Zeci de tineri care şi-au înscris proiectele în competiţia anuală au fost în centrul atenţiei şi au primit premii de mii de euro şi oportunităţi de carieră din partea firmelor din domenii ca medicină, IT, jurnalism şi comunicare, arhitectură şi economie. Aceştia au realizat lucrări pentru anumite teme date de organizatori. Pe lângă premiile de mii de euro pe care le-au câştigat tinerii, aceştia au primit şi posibilitatea de a face stagiul de practică în cadrul unora dintre cele mai mari companii din ţară.

Câştigătorul de la categoria Arhitectură, Sandu Mircea Hangan, de 22 de ani, student în Cluj-Napoca, a plecat acasă cu un premiu în valoare de 2.000 de euro, la fel şi Ștefănel Cârlescu, câştigător la Economie, student în anul III la Facultatea de Teologie din Oradea. Corina Stanciu, student în anul IV la medicină care a câştigat la categoria ei a plecat acasă cu un premiu de 1.000 de euro. IT-istul Alexandru Decianu, student în anul III la Bucureşti aa plecat acasă cu un gadget de mii de euro, iar studentul câştigător la journalism şi comunicare,  Cosmin Tirla, student în anul III la Oradea a plecat acasă cu premii în valoare de 2.000 de euro. Companiile le-au mai dat şansa tinerilor de a porni cu dreptul în carieră şi le-au oferit internshipuri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite