Dodon avertizează Guvernul că „luna de miere” se încheie şi cere să fie arătate rezultatele: „Ajunge jocul cu diferite concursuri neclare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a declarat că la sfârşitul lunii septembrie se înplinesc o sută de zile de când Guvernul Maiei Sandu a fost învestit în funcţie. Preşedintele a menţionat că „luna de miere” se încheie deja şi că dânsul va veni cu critici în scurt timp la adresa Executivului, dacă se va constata că realizările din această perioadă nu sunt pe măsura aşteptărilor.

„După luna de miere trebuie deja de arătat rezultate. Deja se poate de criticat. Unde s-a greşit trebuie de spus lucrurilor pe nume. Trebuie de venit cu propuneri, cu soluţii cum ne mişcăm mai departe”, a declarat Igor Dodon într-o emisiune la NTV-Moldova.

Dodon a amintit că Guvernul este condus de Blocul ACUM şi a subliniat că PSRM i-a „oferit această posibilitate să demonstreze care sunt capacităţile de a rezolva anumite întrebări”. 

„Dar acum trebuie să vedem cum răspunde la aşteptările cetăţenilor”, a spus şeful statului, menţionând că „oamenii aşteaptă rezultate concrete”.

„Ajunge jocul cu diferite concursuri neclare - ba fac concurs, ba anulează, ba fac declaraţii că Aeroportul nu poate fi întors, pe urmă eu le spun că poate fi întors. Lucrurile acestea trebuie de pus pe masă, de bătut în cuie şi de mers înainte. Rezultate concrete, mai puţină vorbă şi mai mult lucru concret. Mai puţină vorbăraie în Chişinău. Lasă miniştrii o dată în săptămână să meargă în teritoriu, să-şi ia fiecare câte două-trei raioane, vor auzi care sunt problemele oamenilor. Trebuie de revenit la şedinţele Guvernului în teritoriu. O dată în două săptămâni, Guvernul în întreaga componenţă să meargă în teritoriu”, a mai adăugat Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite