VIDEO Comuniştii au sărit cu pumnii la tribuna Parlamentului, pentru o pauză de 45 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputaţii comunişti au blocat tribuna Parlamentului Sursa: Unimedia
Deputaţii comunişti au blocat tribuna Parlamentului Sursa: Unimedia

Deputatul comunist Grigore Petrenco a blocat tribuna Legislativului în timp ce vorbea liberal-democratul Veaceslav Ioniţă, pentru că nu a fost aprobată o pauză de 45 de minute.

Deputaţii comunişti sar din nou cu pumnul la tribuna Parlamentului. S-a întâmplat în această dimineaţă, când deputatul PCRM Grigore Petrenco a ocupat pupitrul Legislativului şi l-a îmbrâncit pe liberal-democratul Veaceslav Ioniţă în timp ce vorbea de la pupitrul Legislativului. 

Comuniştii şi-au motivat gestul prin faptul că nu li s-a acordat o pauză de 45 de minute atunci când au solicitat-o. Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, a anunţat o pauză de 10 minute după acest incident.

„Guvernarea în întregime a ignorat cerinţa celui mai mare partid din ţară şi nici nu a încercat să înceapă negocieri în vederea identificării unui compromis convenabil. Asemenea formă de comportament politic deja de mult timp a devenit o normă pentru forţele politice care ilegal deţin puterea în Moldova, care au acaparat şi oprimat organele de putere în stat. Minoritatea agresivă care conduce ţara, unită prin puterea oligarhilor şi ura faţă de poporul moldovenesc a pierdut complet legătura cu realitatea politică“, a declarat liderul comunist Vladimir Voronin, în pauza şedinţei. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite