UPDATE Trafic rutier blocat pentru două ore pe DN1H. O autobasculantă a avariat o magistrală de gaze naturale

UPDATE Trafic rutier blocat pentru două ore pe DN1H. O autobasculantă a avariat o magistrală de gaze naturale

Autobasculanta a avariat o conductă de gaz FOTO Andreea Vilcovschi

Traficul rutier pe Drumul Naţional 1H, în localitatea Crişeni din judeţul Sălaj, a fost oprit pe ambele sensuri de mers timp de aproape două ore, după ce un camion a avariat o conductă de gaz.

UPDATE ORA 19.30 Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj au transmis că autovehicului a fost îndepărtat de pe conducta de gaz şi că specialiştii lucrează la remedierea avariei. Pompierii asigură măsurile de rigoare pentru evitarea producerii unui incendiu.

Traficul a fost reluat după aproape două ore de la producerea evenimentului rutier.


O autobasculantă a fisurat marţi, 5 noiembrie, în jurul orei 17.30, o conductă magistrală de gaze naturale, în localitatea sălajeană Crişeni, după ce şoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara carosabilului. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au fost nevoiţi să oprească traficul pe DN 1H, pe ambele sensuri, a anunţat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: