Anchetă la şcoala din Perieni în cazul bărbatului care şi-a măcelărit tatăl cu o secure

Anchetă la şcoala din Perieni în cazul bărbatului care şi-a măcelărit tatăl cu o secure

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a demarat, vineri, o anchetă la şcoala din Perieni, după ce fostul profesor de matematică al unităţii de învăţământ a fost ucis cu mai multe lovituri de secure chiar de fiul său, angajat şi el bibliotecar la aceeaşi şcoală. 

După ce anchetatorii au scos la iveală faptul că ucigaşul are probleme psihice, inspectorii şcolari vor să vadă în ce condiţii a fost el angajat în funcţia de bibliotecar, ţinând cont că, în urmă cu doi ani, fusese dat afară din cadrul armatei din cauza aceloraşi probleme.

„Trebuie să vedem dacă unitatea are acel contract obligatoriu cu un medic de medicina muncii şi dacă bibliotecarul avea avizul necesar pentru a fi încadrat în activitate într-o unitate de învăţământ. Vinovaţii şi cei direct responsabili vor răspunde conform Codului Muncii şi Statutului Personalului Didactic", a declarat Gabriela Plăcintă, inspector şcolar general al ISJ Vaslui.

Vă reaminitim că în seara zilei de 18 iulie, Andrei mihai, în vârstă de 28 de ani, şi-a ucis tatăl cu sânge rece cu mai multe lovituri de secure aplicate în cap. (Citeşte aici întreaga poveste)

Tatăl acestuia avea 63 de ani, era profesor de matematică, iar între anii 1990-1992 fusese primar în localitate.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: