Episcopia Tulcii a donat 20.000 de lei Spitalului Judeţean

Episcopia Tulcii a donat 20.000 de lei Spitalului Judeţean

Spitalul Judeţean Tulcea

Episcopia Tulcii a donat banii pentru achiziţia de materiale sanitare şi aparatură medicală necesară combaterii COVOD-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Episcopia Tulcii anunţă că este alături de personalul medical din Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. În acest sens se înscriu şi hotărârile Permanenţei Consiliului Eparhial privitoare la măsurile spirituale şi sociale în contextul pandemiei actuale.

Episcopia Tulcii a răspuns apelului public al Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea de a sprijini financiar unitatea medicală în actualul context. Astfel, luni 30 martie, eparhia a făcut o donaţie de 20.000 lei către Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, pentru achiziţia de materiale sanitare şi aparatură medicală necesară combaterii COVID 19.

„Prin această acţiune Episcopia Tulcii continuă să fie alături, cu rugăciunea şi cu fapta bună, de toţi cei care cu credinţă în Dumnezeu şi cu profesionalism îşi asumă misiunea de a sluji şi ocroti viaţa şi sănătatea oamenilor”, transmit reprezentanţii episcopiei. 

Pe aceeaşi temă:

Preot tulcean, dat pe mâna DNA. Slujea Domnului şi încheia zeci de contracte cu statul

Ajutor de la Episcopie pentru o familie cu şase copii. Casa le-a fost mistuită de un incendiu

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: