FOTO Imagini 3D cu noua clădire care începe să fie construită în futuristul cartier ISHO

FOTO Imagini 3D cu noua clădire care începe să fie construită în futuristul cartier ISHO

Puteţi vedea în premieră imagini cu clădirea care urmează să fie construot în cartierul ISHO

S-a finalizat etapa de pregătire – concept, proiectare, obţinerea avizelor necesare - pentru cea de-a treia clădire din cel mai modern şi dorit cartier din Timişoara, Parkside D.

Mulberry Development, dezvoltatorul proiecctului ISHO, fondat de antreprenorul Ovidiu Şandor, a anunţat finalizarea etapei de pregătire – concept, proiectare, obţinerea avizelor necesare - pentru cea de-a treia clădire din cel mai modern şi dorit cartier din Timişoara, Parkside D.

Cu această ocazie au fost deschise şi rezervărie de apartamente pentru noua clădire. Puteţi vedea în premieră imagini cu clădirea care urmează să fie construot în cartierul ISHO. 

Prima clădire din cartier, ISHO Office este deja ridicată, a fost finalizată şi montarea faţadei de sticlă, iar în câteva luni urmează să fie luată în primire de primii chiriaşi.

Printre cei care au închiriat spaţiu la ISHO Office se află firma de audit şi consultanţă fiscală KPMG, operatorul german de servicii Bosh şi compania americană Survey Sampling International.

De asemenea, Radisson Blu va construi primul hotel din Timişoara în cartier ISHO. Acesta va avea 160 de camere, un restaurant gastronomic şi un bar concept. Hotelul va avea, de asemenea, un spaţiu de 1.000 metri pătraţi pentru socializare (inclusiv un ballroom), un centru performant de conferinţe şi un centru fitness care va funcţiona non-stop.

Citeşte şi:
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările