Doi viţei, la poarta nouă de la Aeroportul Timişoara. Cum este explicat incidentul

Doi viţei, la poarta nouă de la Aeroportul Timişoara. Cum este explicat incidentul

Doi viţei au fost filmaţi lângă terminalul de sosiri externe al Aeroportului Timişoara FOTO observatornews.ro

Doi viţei de pe un câmp de la marginea Timişoarei au pătruns în incinta Aeroportului Internaţional Traian Vuia din Timişoara, ajungând până în faţa noului terminal de sosiri internaţionale, cea mai nouă poartă de intrare în oraş.

Imaginile cu doi viţei plimbându-se prin faţa noului terminal de sosiri internaţionale de la Aeroportul Traian Vuia din Timişoara au fost publicate de observatornews.ro. Din imagini se poate vedea cum viţeii se plimbă nestingheriţi. La un moment dat, unul dintre animale chiar se „uşurează” sub geamul terminalului de sosiri internaţionale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului Traian Vuia din Timişoara, Călin Petrescu, animalele au fost filmate în incinta aeroportului în data de 23 mai, la ora 1.00 noaptea, când în aeroport nu erau pasageri.

„De pe câmpul din apropierea parcării din zona terminalului de sosiri externe au intrat în zona publică două animale domestice, aparţinând, cel mai probabil, unui cetăţean din Ghiroda. Situaţia neprevăzută s-a derulat foarte rapid. Animalele au fost scoase în afara aeroportului de către agenţii noştri de securitate. Este un caz extrem de izolat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Timişoara, potrivit căruia animalele nu au pus în pericol integritatea pasagerilor, la ora respectivă nefiind trafic pe aeroport.

Reprezentanţii aeroportului au mai transmis că la nivelul instituţiei nu a fost declanşată nicio anchetă internă, „nefiind cazul pentru aşa ceva”.

Vă mai recomandăm să citiţi:

S-a deschis noul terminal pentru sosiri externe la Aeroportul Timişoara. Drulă: Durata de aşteptare pentru intrarea în ţară se va reduce la jumătate

Noul terminal de pe Aeroportul Timişoara arată ca o galerie de artă. Un proiect în premieră naţională VIDEO

Finanţare pentru noul terminal de plecări curse externe al Aeroportului Timişoara. Va costa aproximativ 18 milioane de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările