Salarii mai mari cu 12% pentru angajaţii Primăriei Târgu Jiu

Salarii mai mari cu 12% pentru angajaţii Primăriei Târgu Jiu

În Primăria Târgu lucrează aproximativ 170 de angajaţi, la care se adaugă cei din direcţiile subordonate

Angajaţii Primăriei municipiului Târgu Jiu, precum şi salariaţii din cadrul direcţiilor subordonate, vor beneficia, de la 1 septembrie, de o creştere salarială de 12%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hotărârea a fost aprobată, astăzi, de către Consiliul Local, cu unanimitate de voturi. De această majorare vor beneficia toţi funcţionarii publici şi angajaţii contractuali din cadrul: Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Târgu Jiu, Direcţiei Publice Comunitară locală de Evidenţă a Persoanelor, Direcţiei Publice de Protecţie Socială, Direcţiei Publice de Venituri, Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ şi Centrului de cercetare, documentare şi promovare „Constantin Brâncuşi“.

În ce bază legală a fost făcută creşterea salarială

Bugetul permite această creştere salarială. Conform Ordonanţei 83/2014, în situaţia în care există posibilitatea creşterii cu până la 12% a cheltuielilor cu personalul, atât privind aparatul propriu al primarului, cât şi direcţiile din subordine, pot fi majorate începând cu data de 1 septembrie. Tot personalul primăriei şi aparatul de specialitate vor beneficia de această creştere“, a spus Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările