Creşteri salariale pentru anagajaţii din cadrul DGASPC Gorj

Creşteri salariale pentru anagajaţii din cadrul DGASPC Gorj

Salariile angajaţilor din cadrul DGASPC Gorj vor creşte cu 10%

Angajaţii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj vor beneficia de o creştere salarială de 10 la sută.

Ştiri pe aceeaşi temă

Negocierile au avut loc, ieri, la sediul Consiliului Judeţean Gorj între reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale şi conducerea Consiliului. Discuţiile s-au purtat cu privire la stabilirea salariului de bază al funcţionarilor publici şi personalului contractual din cadrul DGASPC Gorj.
„Reprezentanţii sindicatului SANITAS au solicitat o creştere a salariului de bază cu 25% pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul DGASPC GORJ. Creşterea oferită de conducerea Consiliului Judeţean Gorj a fost de 10% pentru întreg personalul DGASPC Gorj, cu excepţia conducerii, care a primit o creştere de 7%. În schimb s-au menţinut şi vor fi prevăzute în buget pentru anul 2020, sumele necesare acordării voucherelor de vacanţă şi a indemnizaţiei de hrană“, a spus Valentin Popa, preşedintele Sanitas Gorj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: