Sindicatul Europol, reacţie în cazul poliţiştilor tăiaţi cu coasa, în perioada în Marcel Vela anunţă că e cu „ochii pe cei care încalcă legea“

Sindicatul Europol, reacţie în cazul poliţiştilor tăiaţi cu coasa, în perioada în Marcel Vela anunţă că e cu „ochii pe cei care încalcă legea“

Doi poliţisti au fost tăiaţi cu o coasă de către doi bărbaţi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Unul dintre colegi a fost transportat la Bucureşti pentru mai multe interventii chirurgicale de urgenţă pentru a nu-şi pierde funcţionalitatea degetelor.

 
 
Sindicatul Europol spune că acestea se întâmplă în timp ce ministrul de Interne, Marcel Vela, susţine că situaţia este sub control.
 
Totul a pornit de la un apel 112 iar un echipaj din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Târgovişte a fost solicitat să intervină pe raza localităţii Văcăreşti din judeţul Dâmboviţa, întrucât un bărbat se manifesta violent la adresa trecătorilor. 
 
Poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă, iar după mai multe somaţii au tras în membrele inferioare şi în abdomenul unuia dintre agresori.
 
Toate acestea, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că e cu "ochii pe cei care încalcă legea". Între timp, noi mai numărăm 2 ultraje. Doi poliţişti tăiaţi şi agresaţi. Şi dacă intrebati de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru "imaginea" ministrului.
 


COMUNICAT AL IPJ DÂMBOVIŢA
 
„În această seară, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, că are un conflict cu vecinii.
 
De îndată, un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi de poliţie, s-a deplasat la faţa locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical, pentru şomarea persoanei implicate în conflict şi având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urmă căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior.
 
În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia, care, ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauza a fost împuşcat în zona abdomenului.
 
În urmă evenimentului, cei doi bărbaţi şi agenţii de poliţie au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrjiri medicale.
 
Sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii continuă cercetarea la faţă locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”.
 
PE ACEEAŞI TEMĂ: 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările