Scară de bloc evacuată, în Găeşti, în urma unui incendiu. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost intoxicată cu fum

Scară de bloc evacuată, în Găeşti, în urma unui incendiu. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost intoxicată cu fum

Locatarii unui loc cu patru etaje din oraşul dâmboviţean Găeşti au fost evacuaţi, duminică, după ce un incendiu a izbucnit în unul dintre apartamente. Decizia de evacuare a fost luată din cauza fumului dens degajat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, focul a cuprins o încăpere a unui apartament situat la parterul unui bloc cu patru etaje.
 
Ajunşi la faţa locului, pompierii au lichidat rapid incendiul, însă au decis să verifice starea celorlalţi locatari şi să îi evacueze pe aceştia, din cauza degajării de fum. În total, au fost evacuate 12 persoane.
 
O femeie în vârstă de 73 de ani a fost intoxicată cu fum, primind îngrijiri de la echipajul de la Serviciul judeţean de ambulanţă. Ea a refuzat să fie transportată la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.
 
La faţa locului acţionează patru echipaje de pompieri, două de la Detaşamentul Găeşti şi câte unu de la Detaşamentele Titu şi Târgovişte.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările