UPDATE Cazul minorei de 16 ani violate de 7 tineri. Suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Unul dintre tineri: „Nu a silit-o nimeni“ VIDEO

UPDATE Cazul minorei de 16 ani violate de 7 tineri. Suspecţii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Unul dintre tineri: „Nu a silit-o nimeni“ VIDEO

Avocatul suspecţilor spune că aceştia au recunoscut că au întreţinut raporturi sexuale cu minora, însă, vorr fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă FOTO Ionuţ Dima

Cei 7 tineri acuzaţi că au violat o minoră în vârstă de 16 ani au rupt, pentru prima dată, tăcerea. Cu toţii spun că fata le-a făcut ochi dulci şi că s-a culcat cu toţi de bunăvoie. Mai mult, ar fi cerut chiar şi bani pentru a întreţine relaţii sexuale, iar pentru că nu ar fi primit niciun leu a făcut denunţul.

 
UPDATE: Tinerii bănuiţi de comiterea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.  "Cei şapte tineri cu vârste cuprise între 18 şi 24 de ani au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive, faţă de aceştia fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
"S-a culcat de bunăvoie. Nu a silit-o nimeni", spun în cor cei 7 tineri acuzaţi că au sechestrat şi violat într-o casă din comuna dâmboviţeană Măneşti, o tânără de doar 16 ani.
 
Nu a silit-o nimieni. A stat cu noi de bunăvoie. A dansat cu noi, a cerut ţigări. Îmi pare rău că am avut de-a face cu ea”, spune unul dintre tineri, în vârstă de 17, singurul minor din grupul suspecţilor.
 
Teoria tinerilor suspecţi este susţinută şi de rudele lor, care spun cu glas tare că fata este o prostituată şi că s-a culcat cu ei pentru a-i stoarce de bani. 

 
“E un element eronat în societate. Părinţii au avut dificultăţi cu ea. A fost plecată de acasă de la 14 ani. Se culca pe bani. Chiar eu am prins-o în oraş cu nişte fete care eau scoase la produs. Nu cred în varianta violului, pentru că o ştiu ce fel de fată este. E o problemă în societate. Acum ea cere bani. Eu cred că  a premeditat treaba asta cu cineva. Fata asta ne-a stricat imaginea. În Drăgăeşti sunt oameni creştini, cuminţi, fără caziere. Prima dată a cerut un miliard de lei", spune domnul Valerică, văr primar al mamei minorei.
 
“N-a fost viol. Cum să fie, când ea cere un miliard de lei. Ei erau nişte copii cuminţi”. Vasile Răduţă.
 

“E prostituată. Eu pe unde umblu, o văd mereu cu băieţi, la produs”. Ion Stoica.
 
Avocatul suspecţilor spune că aceştia au recunoscut că au întreţinut raporturi sexuale cu minora, însă, vorr fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
"Nu s-a dispus, deocamdată, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lor. Fiecare a recunoscut că a întreţinut raporturi sexule consimţite de partea vătămată, că nu a fost lipsită niciun moment de libertate. Clienţii mei o carcterizează pe partea vătămată o persoană cu probmele psihice, care în perioada anerioară a întreţinut relaţii cu foarte mulţi bărbaţi de pe raza comunei Măneşti, chiar şi cu minori. A rezultat din anchetă că cerea bani sau o făcea din plăcere. A fugit din centrul social unde fusese plasată în repetate rânduri. Dormea în podurile cetăţenilor sau pe câmp şi din câte am înţeles, a solicitat, cât timp a stat cu acuzaţii să i se aducă droguri. Urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă", a spus avocatul Ion Stoichiţă.
 
Deocamdată suspecţii sunt reţinuţi pentru 24 de ore, însă, ace;ştia urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Vă amintim că totul s-a întâmplat duminică. Fata plecase din centrul Floare de Colţ din Târgovişte şi nu a mai revenit. Asistenţii au găsit-o a doua zi şi aşa s-a aflat totul.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările