L-au bătut în plină stradă şi i-au furat telefonul mobil. Acum sunt acuzaţi de tâlhărie calificată

L-au bătut în plină stradă şi i-au furat telefonul mobil. Acum sunt acuzaţi de tâlhărie calificată

Doi bărbaţi din Moreni, jud. Dâmboviţa, sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, după ce l-au bătut pe un tânăr şi i-au furat telefonul mobil.

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi, din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.
 
„Cei în cauză sunt cercetaţi după ce, în noaptea de 2 septembrie a.c., ar fi deposedat un tânăr de un telefon mobil. Faţă de bărbatul bănuit de complicitate la tâlhărie calificată a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Totodată, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, bărbatul bănuit de tâlhărie calificată, urmând ca mâine, 13 septembrie, să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, au precizat oamenii legii din Dâmboviţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: