Povestea tinerilor soţi români care s-au întors acasă după un an sabatic în Asia. Cum arată planurile lor de viitor

Povestea tinerilor soţi români care s-au întors acasă după un an sabatic în Asia.
Cum arată planurile lor de viitor

Andreia şi Ionuţ Chiperi. FOTO: haihuin2.ro

Andreia şi Ionuţ Chiperi, cei doi tineri originari din Bucovina care şi-au vândut apartamentul din Bucureşti ca să vadă lumea, au încheiat anul sabatic. Ei s-au întors în ţară, dar continuă să povestească pe blogul lor fel de fel de experienţe pe care le-au trăit în cele nouă ţări pe care le-au vizitat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreia şi Ionuţ Chiperi au declarat pentru „Adevărul” că nu regretă aventura pe care au trăit-o în ultimul an departe de casă, în cele nouă ţări din sud-estul Asiei pe care le-au vizitat. Ei şi-au făcut planuri de viitor. Andreia ne-a spus că nu va abandona proiectul „haihuindoi”.

Este vorba despre blogul, canalul de Youtube, pagina de Facebook şi cea de Instagram, unde cei doi tineri şi-au povestit experienţele trăite departe de case. ”Planuri de viitor: proiectul HaiHui în doi continuă, iar anul nostru sabatic se prelungeşte. Sunt experienţe, trăiri, momente mult prea frumoase pentru a ne opri. Intenţionăm să plecăm în America Centrală şi de Sud pentru o perioadă, însă ne mai bucurăm o perioadă şi de frumuseţile României, de familie, prieteni, Bucovina”, ne-a spus Andreia.

Întrebată dacă ar mai putea să aibă un job clasic, la birou, tânăra a spus: ”Momentan, nu. După o experienţă atât de frumoasă şi intensă, apreciem şi mai mult libertatea şi toate celelalte avantaje ce derivă din ideea de nomad digital: flexibilitate, bucurie, mobilitate, plăcere”.

Originari din Bucovina, doi tineri şi-au vândut apartamentul din Bucureşti şi au plecat în aventura vieţii lor. Andreia şi Ionuţ Chiperi au simţit că joburile pe care le aveau nu le aduceau satisfacţii şi au decis să ia măsuri. Şi-au luat un an sabatic şi au pornit într-o călătorie prin lumea largă. În ultimul an, cei doi au vizitat Indonezia, Thailanda, Vietnam, Cambodgia, Sri Lanka, Malaysia şi Filipine.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: