Poliţistul rănit de un interlop cu o sabie este intubat şi ventilat mecanic. Colegii lui au donat sânge

Poliţistul rănit de un interlop cu o sabie este intubat şi ventilat mecanic. Colegii lui au donat sânge

Poliţistul Ciprian Sfichi. FOTO Facebook/ Bogdan Bănică

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, rănit de un interlop cu o sabie, a depăşit noaptea cu bine, transmit reprezentanţii Poliţiei Române. Însă starea sa este în continuare critică, fiind intubat.

Starea poliţistului rănit în timpul percheziţiei de la Rădăuţi se menţine critică, el fiind intubat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Pronosticul rămâne în continuare rezervat, au anunţat, miercuri, medicii din Iaşi.

„Nu au apărut schimbări în privinţa stării de sănătate a pacientului. Este internat la Terapie Intensivă, fiind intubat şi ventilat. Pot apărea oricând complicaţii, leziunile suferite fiind severe. Pronosticul este în continuare extrem de rezervat", a declarat pentru News.ro, medicul Tudor Ciuhodaru, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Reprezentanţii Poliţiei Române au postat miercuri, 6 decembrie, pe pagina de Facebook a instituţiei, că poliţistul rănit a depăşit noaptea cu bine. „O parte dintre colegii noştri au donat deja sânge, pentru a fi în rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar alţii vor merge în această dimineaţă către centrele specializate. Mulţumim tuturor pentru gândurile bune adresate lui Ciprian“, se arată în mesajul reprezentanţilor Poliţiei Române.

Poliţistul a fost operat de urgenţă în cursul zilei de marţi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, de o echipă formată din zece medici. Intervenţia a durat mai multe ore, iar la final medicii au anunţat că starea pacientului se menţine critică, leziunile suferite la cap fiind foarte grave.

Potrivit medicilor, poliţistul a suferit multiple traumatisme severe.

Reamintim că Dan Ciprian Sfichi a fost internat şi operat marţi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, după ce marţi dimineaţa a fost rănit cu o sabie, de către un interlop, în timpul unei acţiuni. Bărbatul care l-a rănit se numeşte Alexandru Huţuleac şi are 28 de ani

Huţuleac este cunoscut în zonă pentru implicarea într-un alt dosar, de trafic de droguri. În vara anului trecut, acesta a fost arestat împreună cu mai mulţi indivizi din zona Rădăuţi, după ce ar fi alimentat cu droguri peste 300 de tineri din Suceava.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: