Ministrul Educaţiei, după condamnarea lui Dragnea: „Sunt sigur că deciziile viitoare ale instanţei vor anula această sentinţă”

Ministrul
Educaţiei, după condamnarea lui Dragnea: „Sunt sigur că deciziile viitoare ale
instanţei vor anula această sentinţă”

Ministrul Educaţiei, Valentin Popa. FOTO www.newsbucovina.ro

Ministrul Educaţiei, Valentin Popa, s-a arătat încrezător cu privire la faptul că Liviu Dragnea va scăpa de închisoare în cele din urmă, deoarece condamnarea primită de către acesta are un „anumit grad de incertitudine”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Valentin Popa, ministrul Educaţiei, a transmis un scurt comunicat de presă prin intermediul PSD Suceava. 

Acesta consideră că Liviu Dragnea nu va ajunge în cele din urmă la puşcărie, deoarece condamnarea primită va fi anulată la instanţa superioară.

„Maniera în care s-a pronunţat decizia de condamnare a domnului Liviu Dragnea opinia separată a unuia din cei trei judecători, articolul invocat, arată că acestă decizie are un anumit grad de incertitudine. Sunt sigur că deciziile viitoare ale instanţei vor anula această sentinţă şi astfel va fi confirmată prezumţia de nevinovăţie de care se bucură în acest moment domnul Liviu Dragnea, preşedintele PSD”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Alte ştiri pe această temă:

Presa internaţională, despre condamnarea lui Dragnea, prezentat ca cel mai puternic om din România: O lovitură puternică la adresa ambiţiilor lui

Organizaţia Femeilor Social Democrate îl susţine pe Dragnea „pentru a continua întregul efort pentru o guvernare cât mai bună în folosul României”

Olguţa Vasilescu: Nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările