Încă un ialomiţean a fost răpus de COVID-19. Ce afecţiuni avea pacientul

Încă un ialomiţean a fost răpus de COVID-19. Ce afecţiuni avea pacientul

Bărbatul a fost depistat pozivit cu COVID-19 pe 18 mai FOTO Shutterstock

Un bărbat, în vârstă de 75 de ani, este cea de-a 21-a victimă răpusă de noul coronavirus în judeţul Ialomiţa. Până în prezent, în Bărăgan au fost confirmate pozitiv 365 de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Alte nouă decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anunţate, marţi seară, de autorităţi, fiind vorba despre şase bărbaţi şi trei femei. Bilanţul a ajuns la 1.288.Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, Institutul Naţional de Sănătate Publică a raportat încă nouă decese cauzate de coronavirus, fiind vorba despre şase bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 54 şi 91 de ani. Printre aceştia se află şi un bărbat din judeţul Ialomiţa care a fost confirmat cu infecţia COVID-19 în data de 18 mai.Pacientul suferea de hipertensiune arterială, DZ tip 2, obezitate, insuficienţă cardiacă decompensată, insuficienţă renală. Decesul a fost anunţat în seara zilei de 2 iunie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: