UPDATE Un poliţist s-a împuşcat în cap. Agentul, ajutor de şef de post într-o comună din Olt, este în stare gravă

UPDATE Un poliţist s-a împuşcat în cap. Agentul, ajutor de şef de post într-o comună din Olt, este în stare gravă

FOTO Arhivă

Un poliţist s-a împuşcat în cap, duminică după-amiază, 13 octombrie 2019, conform primelor date evenimentul petrecându-se la locuinţa socrilor săi, din Caracal.

UPDATE ora 18,50 - Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal sunt cei care investighează pentru moment cazul poliţistului care a folosit arma din dotare şi s-a împuşcat în cap, este ultima precizare a reprezentanţilor IPJ Olt. Poliţistul, în vârstă de 31 ani, se află în stare deosebit de gravă, medicii fiind rezervaţi în ceea ce priveşte şansele acestuia de a ajunge în viaţă la spitalul din Craiova. 

UPDATE: Poliţistul era angajat al IPJ Olt de o lună de zile, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, care a transmis că bărbatul s-a împuşcat cu arma din dotare.

„În această după-amiază,  IPJ Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, ajutor şef de post la P.P. Corbu, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal.  Acestuia i s-au acordat manevre de resuscitare la faţa locului, fiind transportat la spital.  Precizăm că poliţistul era angajat al IPJ Olt de o lună de zile. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Oll“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Dragoş Toader,  a declarat că apelul la 112 s-a înregistrat în jurul orei 17,40, poliţistul fiind găsit în stare critică. S-a luat decizia de a fi transferat, de la Compartimentul de Primiri Urgenţe al spitalului din caracal, unde a fost transportat iniţial, cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Craiova.

Ştirea iniţială

Poliţistul ar fi venit de curând la postul de poliţie Corbu, unde era ajutor de şef de post. 

„Am înţeles că s-a împuşcat în cap, dar nu aici, la noi, ci la locuinţa socrilor săi, din Caracal. El era de prin Moldova, cred. I-am găsit şi gazdă, dar n-a stat decât vreo două nopţi. la noi a venit de curând, cred că două-trei săptămâni“, a declarat primarul comunei Corbu, Constantin Dinuţ.

Ştire în curs de actualizare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: