Trupul bărbatului care s-a aruncat în râul Olt a fost adus la mal, după ore de căutări. Cum şi-ar fi motivat gestul VIDEO

Trupul bărbatului care s-a aruncat în râul Olt a fost adus la mal, după ore de căutări. Cum şi-ar fi motivat gestul VIDEO

Echipajele ISU Olt au executat căutări timp de peste două ore FOTO: martor

Echipajele care au efectuat căutări în apele râului Olt, miercuri-dimineaţă, 14 aprilie 2021, au reuşit să aducă la mal trupul neînsufleţit al bărbatului din judeţul Olt care şi-a anunţat soţia că-şi va pune capăt zilelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul avea 48 ani şi era din localitatea Vulpeni, judeţul Olt. Miercuri dimineaţă, în jurul orelor 4.00, şi-a sunat soţia şi a anunţat-o că se va arunca în râul Olt, pentru că „s-a săturat“. Motivul principal care a stat la baza deciziei sale ar fi fost un diagnostic medical greu de acceptat. Bărbatul i-ar fi spus soţiei unde se află, menţionându-i unde sunt cheile maşinii şi ce urmează să se întâmple. Familia bărbatului a alertat de îndată autorităţile, căutările începând în scurt timp.

Pompierii au ajuns cu bărci şi au căutat vreme de peste două ore, un echipaj de scafandri intervenind de asemenea.

Reprezentanţii ISU Olt au anunţat, în urmă cu puţin timp, că trupul neînsufleţit al bărbatului a fost adus la mal, un medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt constatând decesul. A fost găsit în zona unui picior al podului peste râul Olt de la Slatina, adâncimea apei fiind de peste zece metri, în zonă vizibilitatea fiind de aproximativ un metru, iar temperatura apei - circa 8 grade Celsius.

Vestea că bărbatul şi-ar fi putut pune capăt zilelor a fost un şoc pentru comunitate, pentru că familia era percepută drept una unită, împlinită. Bărbatul avea doi copii, un băiat şi o fată, şi o gospodărie bogată.

Vă recomandăm şi:

Operaţiune de căutare în zona podului peste râul Olt, la Slatina. Un bărbat şi-a anunţat familia că-şi pune capăt zilelor

Incident horror la Botoşani. Cum a decis un bărbat să-şi pună capăt zilelor

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările