Bărbat strivit de un utilaj la Scorniceşti. A fost transportat cu elicopterul SMURD la Craiova

Bărbat strivit de un utilaj la Scorniceşti. A fost transportat cu elicopterul SMURD la Craiova

Un elicopter SMURD va prelua victima de la Jitaru FOTO: Arhiva

Un grav accident de muncă s-a petrecut în jurul orei 13,40 la Scorniceşti, judeţul Olt, în incinta fostei ferme, un bărbat fiind aproape strivit sub o cisternă în timp ce încerca să schimbe o roată.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

La faţa locului au ajuns salvatorii ISU, intervenind cu două echipaje complexe pentru descarcerare şi un echipaj   SMURD din cadrul Staţiei Scorniceşti a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Victima, un bărbat în vârstă de 51 ani, din satul Negreni, oraşul Scorniceşti, prezenta traumatism cranio-facial cu otoragie, traumatism abdominal şi traumatism toracic. Bărbatul a fost transportat de salvatorii ISU şi membrii echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, de asemenea ajuns la faţa locului, până la Jitaru, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi transferat la Craiova.

Un inspector al Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt a ajuns de asemenea la faţa locului, realizând primele constatări. Victima accidentului este angajat cu contract de muncă, cu normă întreagă, la o societate cu profil agricol,  pe postul de mecanic agricol. „Am demarat şi noi o anchetă, un  coleg a fost deja acolo. Acum, ne dorim ca starea de sănătate a angajatului să se îmbunătăţească şi să putem vorbi doar de incapacitate temporară de muncă“, a declarat inspectorul-şef al ITM Olt, Cristian Ungureanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările