UPDATE O cisternă încărcată cu 23 de tone de motorină s-a răsturnat în Sibiu

UPDATE O cisternă încărcată cu 23 de tone de motorină s-a răsturnat în Sibiu

Cisterna s-a rasturnat in afara partii carosabile - Foto Arhiva Adevarul

O cisternă încărcată cu opt tone de motorină s-a răsturnat marţi în municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici. Traficul în zonă este complet blocat.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 22:54: Intervenţia a fost finalizată, iar traficul în zona producerii accidentului a fost deblocat. 


UPDATE ORA 20:30: Potrivit ISU Sibiu, la locul accidentului se lucrează la mutarea motorinei într-o altă cisternă. Drumul rămâne închis până la îndepăratrea cisternei şi curăţarea zonei. 


UPDATE: La locul accidentului se va interveni cu o macara, pentru repunerea cisternei pe roţi. Cisterna este încărcată cu 23 de tone de motorină. ”Pentru evitarea oricărui pericol, DJ 143, a fost închis temporar, echipajul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a asigurat măsurile P.S.I. (protecţie şi siguranţă la incendiu)  şi a fost solicitată automacara pentru repunerea pe roţi şi transportarea în condiţii de siguranţă a cisternei”, anunţă ISU Sibiu. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al ISu Sibiu, Bianca Săbău, la locvul accidentului sunt scurgeri de motorină iar pompierii intervin cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteş, traficul de Calea Şurii Mici este complet blocat pentru a permite intervenţia celor de la ISU. ”Cisterna a ieşit în afara părţii carosabile şi prezintăscurgeri de motorină. Nu există pericol public şi nu sunt victime”, a mai spus Luciana Balteş. 

Vă mai recomandăm: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările