Copilă de 12 ani, violată în mod repetat: „A întreţinut prin constrângere acte sexuale orale şi anale şi acte de agresiune sexuală“

Copilă de 12 ani, violată în mod repetat: „A întreţinut prin constrângere acte sexuale orale şi anale şi acte de agresiune sexuală“

Victimă, Foto Arhiva Adevărul

Un bărbat din Vâlcea, Ionuţ Şunică, a fost arestat marţi, 22 iunie, după ce a fost acuzat de viol în formă continuă, victima sa fiind o copilă de 12 ani, din Ghioroiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit procurorilor, pe parcursul lunii iunie, vâlceanul a violat o fetiţă de clasa a VI-a în repetate rânduri, obligând-o la perversiuni sexuale, orale şi anale. A fost reţinut duminică, 21 iunie, iar apoi arestat în cursul zilei de luni, 22 iunie.
 
„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti şi organele de cercetare penală ale Poliţiei Judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea - Serviciul de Investigaţii Criminale, Poliţiei Bălceşti şi Poliţiei Ghioroiu, efectuează urmărirea într-o cauză penală sub aspectul comiterii infracţiunii continuate de viol.
 
În fapt se reţine că în cursul lunii iunie 2020, Ionuţ Şunică a întreţinut, prin constrângere, în mod repetat, raporturi sexuale constând în acte sexuale orale şi anale şi a efectuat acte de agresiune sexuală faţă de o minoră, în vârstă de 12 ani, la data săvârşirii faptelor profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa.
 
La data de 21 iunie, organele de poliţie judiciară au dispus reţinerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 22 iunie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru comiterea infracţiunii continuate de viol şi a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Şunică Ionuţ, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele”, se arată într-un comunicat al Biroului de Informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.
 
Pe aceeaşi temă:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările