Un bărbat, liberat recent din închisoare în baza recursului compensatoriu, arestat din nou pentru tentativă de omor

Un bărbat, liberat recent din închisoare în baza recursului compensatoriu, arestat din nou pentru tentativă de omor

Bărbat arestat pentru tentativă de omor FOTO Arhivă

Daniel Moroşan, un tânăr recent liberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, a fost arestat din nou în cursul zilei de 10 februarie sub acuzaţia de tentativă de omor. Bărbatul este acuzat că a încercat să omoare un bodyguard dintr-o discotecă din Mizil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moroşan a fost reţinut duminică 9 februarie fiind acuzat că a fost implicat într-un scandal care a avut loc într-o discotecă din oraşul prahovean Mizil.

Potrivit unor surse judiciare, Daniel Moroşan a spart un pahar, iar cu ciobul rămas a atacat bodyguardul cu care avea un conflict mai vechi. Victima a fost rănită în zona gâtului, iar medicul legist a apreciat că viaţa i-a fost pusă în pericol. Moroşan este acuzat acum de tentativă de omor.

Daniel Moroşan este recidivist. El a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în 2015 pentru şantaj, dar în noiembrie 2019 a fost liberat condiţionat în baza recursului compensatoriu. El ar fi trebuit să rămână în spatele gratiilor până în data de 1.10.2022, dacă Tribunalul Prahova nu i-ar fi admis cererea de liberare condiţionată. Dacă va fi găsit vinovat pentru tentivă de omor, la pedeapsa pentru această faptă se va adăuga şi restul din pedeapsa veche de 1056 de zile, rămase neexecutate.

Bărbatul tăiat în zona gâtului este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: