Un bărbat de 57 de ani, găsit mort în albia pârâului Proviţa

Un bărbat de 57
de ani, găsit mort în albia pârâului Proviţa

Bărbatul înecat era băut când a căzut în apă

Pompierii din cadrul ISU Prahova au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină în comuna Proviţa de Jos pentru a recupera din albia pârâului un bărbat care căzuse în apele învolburate. Omul era băut şi nu a mai avut forţă să se salveze.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Cadavrul bărbatului (57 de ani) a fost găsit de către localnici, la o distanţă de aproximativ 2 kilometri de locul de unde căzuse în apă. Prietenul său, care a şi alertat autorităţile, a povestit că a băut împreună cu victima şi, la un moment dat, au mers la gârlă pentru a vedea cât de mare a crescut apa după ploaia torenţială care a căzut sâmbătă în zona Proviţa de Jos.

Fiind sub influenţa alcoolului, bărbatul s-a dezechilibrat şi a alunecat în apă, iar prietenul său nu a putut să-i sară în ajutor.

Bărbatul de 57 dr ani a fost purtat de apă mai bine de doi kilometri. Cadavrul acestuia a fost descoperit de către mai mulţi localnici, la ieşire din satul Drăgăneasa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: