Un deţinut al Penitenciarului Colibaşi a evadat. Bărbatul, un individ violent, fusese adus la Piteşti pentru tratament

Un deţinut al Penitenciarului Colibaşi a evadat. Bărbatul, un individ violent, fusese adus la Piteşti pentru tratament

Foto Penitenciarul Colibaşi

Un deţinut al Penitenciarului Colibaşi este căutat de oamenii legii după ce a reuşit să  evadeze în timp ce se afla la un spital din Piteşti

Tânărul a reuşit să-i păcălească pe supraverghetori. 
   
"Miercuri,  06.11.2019, în jurul orei  13.10, s-a constatat că deţinutul Florin Cristian Ioniţă, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani şi o lună de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de Lovire sau alte violenţe (art. 193 NCP), a părăsit o unitate sanitară de pe raza localităţii Piteşti, unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii de specialitate", precizează oficialii Penitenciarului Colibaşi.

Pentru capturarea deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice. A fost sesizat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, a fost alarmat personalul penitenciarului şi au fost trimise echipe de căutare. 

Acţiunea se desfăşoară în cooperare cu Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Potrivit oficialilor Penitenciarului Colibaşi, fapta în cauză este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.
 
La momentul părăsirii unităţii sanitare, deţinutul era îmbracat cu: trening negru, scămoşat, bocanci negri.
 
Pentru orice  informaţie cu privire la  persoana în cauză,  apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Mioveni, la numărul de telefon: 0248/260.000.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: