Vestea teribilă despre starea studentei de la Iaşi care s-a aruncat de la etaj. Tânăra de 22 de ani nu-şi simte picioarele

Vestea teribilă despre starea studentei de
la Iaşi care s-a aruncat de la etaj. Tânăra de 22 de ani nu-şi simte picioarele

A.P. este internată în continuare în spital FOTO Facebook

Medicii care o tratează pe studenta de 22 de ani ce s-a aruncat de la etajul trei al unui cămin studenţesc au stabilit un diagnostic teribil: paraplegie.

Ştiri pe aceeaşi temă

A.P este internată în prezent la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi, ea fiind investigată în prealabil şi de către doctorii de la Spitalul de Neurochirurgie. „A revenit la noi în spital, este internată în ATI, pentru Ortopedie.  Este conştientă, stabilă, dar cu paraplegie (n.red. paralizia ambelor membre inferioare)“, a menţionat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Studenta s-a aruncat de la etajul III al unei băi a Căminul C 6 în seara de 1 martie. Ea a uitat o geantă la un etaj superior, în poşetă fiind găsit de altă tânără un aparent bilet de adio. În hârtia respectivă tânăra ar fi mulţumit mai multor persoane apropiate, printre care rude şi iubitului ei, dar ar fi menţionat şi că sunt„oameni pentru care nu am niciun respect şi îi urăsc“. 

„Să mă plângă şi alţii cât am plâns eu, toată viaţa mea a fost numai coşmar, numai durere“, ar mai fi scris fata, conform Ziarul de Iaşi.  Potrivit medicilor, fata a fost găsită în faţa căminului legată la ochi cu o eşarfă. În prezent este internată la Spitalul de Neurochirurgie şi a fost diagnosticată cu fractură coloană lombară şi fractură de bazin. Ea este conştientă. 

A.P. este studentă în anul I la master în cadrul Facultăţii de Biologie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” şi, de mai multă vreme, avea o relaţie cu un tânăr ce studia la Universitatea de Medicină Veterinară din Iaşi. Pe 28 februarie, cu o zi înainte de a se arunca de la etajul III al căminului studenţesc C 6, tânăra a postat un mesaj public pe Facebook, adresat iubitului ei.  

„Ce este iubirea? Iubirea însemnă dăruire, grijă, răbdare, altruism, dragoste, respect, încurajare, timp petrecut împreună care nu se mai întoarce, dedicare şi amintiri împreună ce nu vor fi uitate nicicând! Iubirea e atunci când ştii că aparţii cuiva, e atunci când îţi ţii partenerul în braţe noaptea şi îl înveleşti! E ca atunci când uzi cu grijă o plantă pentru a creste mare şi te bucuri când vezi că înfloreşte, iubirea însemnă dragoste şi grija necontenită pentru iubitul(a) ta sau pentru copilul tău chiar dacă se află la kilometri distanţă. Însemnă să îi fii alături persoanei dragi la bine şi la greu, chiar şi atunci când persoana de lângă tine face greşeli, căci atunci are cea mai mare nevoie de tine! Însemnă să renunţi la orgoliu tau uneori pentru fericirea persoanei dragi, să renunţi la unele vise sau experienţe pe care le-ai putea trăi pentru experienţe foarte frumoase la timpul potrivit alături de cei care contează şi care ţi-au fost mereu alături (partener/a, părinţi, copii, fraţi, prieteni adevăraţi), însemnă să rădeti şi să plângeţi împreună, să luptaţi împreună! Se consolidează în timp cu multa afecţiune şi rabdare, e mai mult decât un sentiment, e un mod de a trăi! Iubirea pentru fiecare are alt nume, pentru mine: A.G. (cenzurarea numelui aparţine redacţiei)”, a scris fata, pe Facebook, fără avea o reacţie publică de la iubitul său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: