Un bărbat şi-a înjunghiat un consătean care nu l-a chemat la grătar. Sămânţa conflictului, plantată la crâşma satului

Un bărbat şi-a înjunghiat un consătean care nu l-a chemat la grătar. Sămânţa conflictului, plantată la crâşma satului

Un ieşean a fost arestat pentru 30 de zile, la finele săptămânii trecute, fiind acuzat de tentativă la omor. Cel încătuşat a comis fapta deoarece nu a fost invitat la un grătar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Claudiu Alexandroae, din comuna Balş, ar fi comis fapta în noaptea de 11 spre 12 august, însă a fost reţinut atât de târziu deoarece, în primă fază, poliţiştii au considerat că agresiunea bărbatului poate fi încadrată la lovire.

Conform procurorilor, în noaptea de 11 spre 12 august, individul a consumat alcool, alături de alte persoane, la un bar din localitate. Alţi consăteni de-ai săi au mers la un grătar la care Alexandroae nu a fost invitat, motiv pentru care acesta s-a supărat şi a scos un cuţit pe care a început să-l fluture prin aer.

Alexandroae a fost lovit de un martor şi a plecat acasă. A ajuns la faţa locului şi ambulanţa şi poliţia, însă Alexandroae nu a fost transportat a spital. După ce a fost rămas singur, organizatorul grătarului a mers la Alexandroae pentru a vedea cum se simte, iar agresorul şi-a ieşit din minţi şi a lovit victima cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un cutter, agresiunile punându-i viaţa în pericol. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: