Şoferiţă criminală: O tânără a zdrobit un pieton după care a fugit. Cum a încercat să-i ducă de nas pe poliţişti

Şoferiţă criminală: O
tânără a zdrobit un pieton după care a fugit. Cum a încercat să-i ducă de nas
pe poliţişti

Judecătorii ieşeni au dispus arestarea preventivă petnru 30 de zile a unei femei de 27 de ani care a lovit mortal un pieton, a fugit de la locul accidentului după care a încercat să scape de tragerea la răspundere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra Alexandra Ozoreanu este originară din zona poraşului Hârlău, judeţul Iaşi, şi a fost încătuşată de anchetatori la trei săptămâni de la comiterea faptei. Procurorii din Hârlău au precizat că Ozoreanu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi că este cercetată pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi mărturie mincinoasă.

Potrivit anchetatorilor, pe 14 februarie, în jurul orei 21.00, un bărbat de 51 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă pe marginea unui drum judeţean ce trece prin localitatea Scobinţi. Bărbatul avea leziuni grave şi a fost transportat la spital în comă, au arătat procurorii.  

„În seara zilei de 14.02.2017 orele 20.08, inculpata Ozoreanu Oana-Alexandra s-a deplasat pe D.J. 281  dinspre Primăria comunei Scobinţi către satul Sticlăria. La întoarcere, inculpata a lovit cu autoturismul pe numitul B. D.-M., de 51 ani, care circula ca pieton din sens opus, proiectându-l pe carosabil. După ce a lovit victima, inculpata şi-a continuat deplasarea către oraşul Hîrlău, fără a opri la faţa locului, părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, au stabilit procurorii ieşeni.

Aceştia au mai precizat că tânăra ar fi încercat sp ascundă aflarea adevărului, instigând martori chemaţi la audieri să mintă la interogatorii. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: