FOTO Braconier prins în flagrant la vânătoare. Când s-a văzut încolţit de jandarmi a aruncat leşul animalului

FOTO Braconier prins în flagrant la vânătoare. Când s-a văzut încolţit de jandarmi a aruncat leşul animalului

FOTO: IJJ Hunedoara.

Un braconier a aruncat cadavrul unui căprior împuşcat, pe malul râului, după ce jandarmii au pornit în urmărirea lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

O patrulă de jandarmi montani din Vaţa de Jos a prins în flagrant un braconier care transporta un căprior ucis.

Luni seara, jandarmii au observat un autovehicul care circula cu viteză redusă şi fără lumini aprinse pe lunca dintre localitatea Birtin şi Tătăraştii de Criş, motiv pentru care au pornit în urmărirea acestuia. La vederea lor, şoferul s-a deplasat spre direcţia râului Crişul Alb, încercând să se facă nevăzut.

„În urma verificărilor a fost găsit un exemplar de căprior împuşcat de pe fondul de vânătoare Birtin, abandonat de către persoana în cauză într-un recipient de plastic pe malul râului Crişul Alb, probabil cu intenţia de a nu fi găsit asupra sa”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

Echipajul de jandarmi a a continuat deplasarea pe urmele maşinii şi a ajuns la casa unui locuitor din satul Birtin, comuna Vaţa de Jos.

„Au fost acte de sesizare şi predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor pentru infracţiunea de braconaj conform Legii 407/2006 a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic”, au mai precizat reprezentanţii IJJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Scene uimitoare într-un sat: un zimbru venit din sălbăticie a fost adoptat de oameni: „Zimbruţul, sunt aici la doi metri de el şi nu are nicio treabă”

VIDEO Soarta tristă a femeii care trăieşte în sărăcie, în mijlocul sălbăticiei. Casa din pădure i-a ars din temelii

VIDEO Colţul de rai din Munţii Orăştiei înţesat cu sălbăticiuni. „Urşii morăie în jurul nostru, noi dăm drumul câinilor“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: