Centrul municipiului a intrat în şantier. Două milioane de euro sunt investite în zona pietonală cu fântâni arteziene

Centrul municipiului a intrat în şantier. Două milioane de euro sunt investite în zona pietonală cu fântâni arteziene

Şantierul de pe Bulevardul Corvin. FOTO: Primăria Hunedoara.

Bulevardul Corvin din centrul municipiului Hunedoara a fost închis. Au început lucrările de transformare a zonei într-un centru pietonal, dotat cu trei fântâni arteziene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi dimineaţă, constructorii au început lucrările la noul centru pietonal al Hunedoarei, o zonă care va cuprinde Bulevardul Corvin, pe sectorul dintre Parcul Copiilor şi Casa de Cultură şi piaţa din faţa Casei de Cultură.

Bulevardul a fost închis traficului rutier. Investiţia de peste două milioane de euro vizează realizarea a trei fântâni arteziene, reabilitarea platoului Casei de Cultură, construirea infrastructurii de comunicaţii şi de acces în zona pietonală Bulevardul Corvin şi a platoului Casa de Cultură, modernizarea străzilor, parcărilor şi trotuarelor, lucrări de extindere a reţelei de alimentare cu apă şi canalizare, instalaţii de pompare şi reabilitare stradală; modernizarea, reabilitarea şi extinderea iluminatului public pe platoul din faţa Casei de Cultură şi pe Bd. Corvin, a informat Primăria Hunedoara.

Lucrările vor trebui finalizate în acest an, au anunţat reprezentanţii Primăriei Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Investiţie de peste două milioane de euro în Centrul civic. Începe construcţia fântânilor arteziene şi a zonei pietonale

Hunedoara în zorii comunismului: „murdăriile aruncate pe străzi stau zile întregi neridicate şi transformă oraşul într-un coşmar urât”

Primul ambasador al SUA care a vizitat Hunedoara în comunism: americanul plimbat prin castel şi combinat a rămas uimit de sporul populaţiei

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: