Percheziţii în trei judeţe la firme suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul ar ajunge la 2 milioane de euro

Percheziţii în trei judeţe la firme suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul ar ajunge la 2 milioane de euro

Arhivă

Poliţiştii fac percheziţii în trei judeţe la firme şi persoane fizice bănuite de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu efectuează în această dimineaţă , 12 percheziţii în trei judeţe (Giurgiu, Ilfov şi Olt) la sediul unor societăţi comerciale şi la domiciliul unor persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul este estimat la 2 milioane de euro.

Dosar penal este instrumentat de Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Cele 12 mandate de percheziţie domiciliară de pe raza judeţelor Giurgiu, Olt şi Ilfov se pun în executare la sediul a şase societăţi comerciale şi la domiciliul a şase persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul deşeurilor reciclabile.

Patru persoane au fost conduse în vederea audierilor, la sediul Inspectoratului de Politie Judeţean Giurgiu, în baza unor mandate de aducere.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ilfov şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt.

Pe aceeaşi temă:

Tânăr mort într-un accident rutier. Trei maşini implicate

Tânăr de 24 de ani reţinut de poliţie. Este bănuit că a violat două femei în vârstă, iar una dintre ele a murit

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: