Tânăr de 24 de ani reţinut de poliţie. Este bănuit că a violat două femei în vârstă, iar una dintre ele a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 24 ani, bănuit că ar fi violat două persoane în vârstă, a fost reţinut de poliţişti. Una dintre victime a decedat.

În urmă cu o lună şi jumătate, pe 6 noiembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au fost sesizaţi de către o persoană de 41 ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că mama sa de 65 ani, din comuna Hereşti, judeţul Giurgiu, a decedat la domiciliu la data de 12.10.2018.

„În urma activităţilor specifice desfăşurate, a reieşit faptul că, fiul persoanei decedate, nu a avut dubii cu privire la decesul mamei sale, întrucât era cunoscută cu afecţiuni medicale, dar ulterior înmormântării existând suspiciuni cu privire la condiţiile în care a survenit decesul şi coroborat cu rezultatele cercetărilor efectuate într-un caz similar, poliţiştii sub supravegherea procurorului, au  efectuat verificări ample pentru stabilirea situaţiei de fapt”, transmite IPJ Giurgiu.

Astfel, poliţiştii sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au constatat că în noaptea de 01/02.11.2018, în jurul orei 24.00, un tânăr de 24 ani, din localitatea Hereşti, judeţul Giurgiu, ar fi a pătruns fără drept în locuinţa unei bătrâne de 71 ani, din localitatea Herăşti, judeţul Giurgiu, iar prin constrângere, ar fi  întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei acesteia.

Poliţiştii au stabilit că acelaşi tânăr ar fi pătruns şi în locuinţa bătrânei de 65 ani, din aceeaşi localitate şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta împotriva voinţei, ulterior survenind decesul, aspecte constatate cu ocazia exhumării şi autopsierii cadavrului victimei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, viol şi violare de domiciliu, cu tânărul în stare de arest preventiv.

Pe aceeaşi temă:

Post de radio pirat descoperit în locuinţa unui tânăr. Ce au confiscat poliţiştii

Cum conducem când pe drum este polei sau zăpadă. Sfaturile poliţiştilor


 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite