Un puşti de 17 ani, din Galaţi, a furat o maşină cu care a făcut praf mai multe autoturisme. Tânărul nu are permis

Un puşti de 17 ani, din Galaţi, a furat o maşină cu care a făcut praf mai multe autoturisme. Tânărul nu are permis

FOTO Arhivă Adevărul

Băiatul a fost identificat după ce, în data de 6 noiembrie, proprietarii maşinilor lovite au reclamat la Poliţie faptele. Puştiul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea a două infracţiuni şi riscă să ajungă după gratii.

Ispravă de pomină săvârşită de un puşti de 17 ani, din Galaţi, care a vrut să aibă parte de un pic de adrenalină, dar care în cele din urmă s-a ales cu un dosar penal care l-ar putea trimite la închisoare.

La data de 6 noiembrie 2019, în jurul orei 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Saturn, din municipiul Galaţi, două autoturisme parcate în zona unui bloc ar fi fost avariate de un alt autoturism al cărui conducător auto ar fi pierdut controlul direcţiei.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că la volanul acestuia din urmă s-ar fi aflat un minor, de 17 ani, din municipiul Galaţi, care nu deţinea permis de conducere. După comiterea faptelor, el a abandonat maşina în cartierul Siderurgiştilor-Vest.

Mai mult, s-a stabilit că tânărul ar fi circulat pe străzile din localitate după ce, în prealabil, ar fi sustras cheile autoturismului de la domiciliul proprietarului acestuia.

Persoana în cauză este cercetată acum pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Ambele infracţiuni se pedepsesc cu închisoarea, cu posibilitatea suspendării executării, însă cumulul lor l-ar putea trimite după gratii pe tânăr pentru între doi şi cinci ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: